fbpx

Bekijk hier ons werk

 

bedrijfsfilm | commercial | animatie | filmcampagne | informatiefilm

Wij maken film en animatie. Dit doen we vanuit de filosofie dat elke video of animatie een goed verhaal verdient. Hieronder staan enkele voorbeelden van ons werk dat we in de loop der tijd hebben uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers.

Bouwmensen

COMMERCIAL

Verkeerde keuze gemaakt? Doe een opleiding die wel bij je past! In Nederland kiezen veel studenten de verkeerde opleiding. Bij Bouwmensen wordt je opgeleid om te werken in de bouw en krijg je nog betaald ook. In deze korte Pathé commercial laten we dat zien.

Later meer info

Lifelines

BEDRIJFSFILM

‘Voor meer gezonde jaren’. Met dat in gedachten zijn wij aan deze film begonnen. Het belangrijke werk wat Lifelines verricht vastgelegd in een krachtige bedrijfsfilm.

Meer info

Jeugd strafrechtproces

ANIMATIE

Hoe werkt het jeugdstrafrechtproces in Nederland? En welke partijen komen hierbij om de hoek kijken? Met die vragen gingen we voor de Gemeente Groningen en Elker aan de slag.

Meer info

Wij zijn de verandering

COMMERCIAL

“Wij zijn de verandering”. Met die boodschap trapte we de pilot af voor een nieuwe jongerencampagne van de FNV.  In deze korte online commercial laten we zien dat de jonge generatie de toekomst heeft. 

Meer info

Kijlstra Personenvervoer

BEDRIJFSFILM

‘Extra is onze standaard’. Kijlstra personenvervoer is meer dan alleen taxivervoer. Of het nou gaat om zittend ziekenvervoer, leerlingenvervoer, rouwvervoer of directievervoer voor alles is er een passende oplossing.

Meer info

HET NIEUWE RADIO DRENTHE

COMMERCIAL

“Niet lullen maar poetsen”. Dat is het uitgangspunt  van het nieuwe Radio Drenthe. In samenwerking met Bueanaparte is deze commercial geproduceerd. Het doel is het heroveren van radioluisteraars, met minder woorden en meer daden. De commerical is te zien op RTV Drenthe en in online advertenties.

Meer info

Afvalverwerking Gemeente Amsterdam

ANIMATIE

Op weg naar een circulaire toekomst zocht de Gemeente Amsterdam hulp bij het eenvoudig uitbeelden van vier kansrijke systemen voor de scheiding van groente, fruit en etensresten. Met frisse kleuren brachten we onderscheid aan in de systemen en de karakters zorgden voor een vrolijke noot.

STREEKVERVOER

FILMCAMPAGNE

“Ik ben geen coureur maar buschauffeur.” Met deze slogan zijn we aan de slag gegaan om het publiek te informeren over de staking in het streekvervoer. Drie korte films die met humor een serieus verhaal vertellen. Een laagdrempelig concept resulterend in sympathie van de reiziger en een nieuwe cao.

Volg een gastles

INFORMATIEFILM

Met een compacte setup en kleine crew trokken we door Utrecht en lieten studenten Reyha en Merijn vertellen wat hun bezig houdt op het gebied van studie, stage en werk. Met de film promoten wij op een leuke en frisse manier de gastlessen van FNV en produceren tegelijkertijd een introductievideo voor in de presentaties. Gedurende de opnames waren wij op zoek naar sprekende beelden en typerende situaties die we in de nabewerking tot een jong en speels geheel hebben samengevoegd.

Meer info

MEDISCHE DIAGNOSTIEK EN ADVIES

BEDRIJFSFILM

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Zij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op de zorg van Certe.

Meer info

Hulleman Trucks

BEDRIJFSFILM

“Shipping thousands of trucks worldwide”. Met die gedachte zijn we aan de slag gegaan voor Hulleman Trucks. Een groot gedeelte van het bestelproces is voor de klant digitaal. Met filmische beelden, 2d en 3d animaties en op maat gecomponeerde muziek nemen we de kijker mee in de beleving van Hulleman Trucks.

Meer info
Call Now Button