Apenzaken-over-ons

Studio Apenzaken

Studio Apenzaken is in 2013 opgericht door drie jonge filmmakers uit Groningen. Sinds jaar en dag zijn Dennis van der linden, Kevin Harkema en Peter Groot bezig met het maken van audiovisuele producten. In 2008 bundelde zij al eerder hun krachten in de studentenonderneming: Blik Media. Na het afronden van hun HBO opleiding in media en communicatie werd het tijd voor Studio Apenzaken.

 

Met Studio Apenzaken willen de apenkoppen vooruitstrevende filmproducties produceren, met hier en daar een ondeugend Apenzaken karakter. Ze combineren de kennis vanuit hun opleiding met de passie voor film en animatie. Je bent dan ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een film of animatie die niet alleen visueel klopt, maar ook een sterke boodschap heeft.

De Apenkoppen

Kevin Harkema
Filmmaker / Regie / Camera / Animatie / Concept

Kevin zorgt voor ongekende creativiteit en elke dag een vrolijke noot in Apenzaken. Zijn liefde voor het filmvak resulteert in prachtige plaatjes en wilde ideeën.

Peter Groot
Filmmaker / Regie / Camera / Montage / Concept

Peter geeft met zijn communicatie ervaring een extra dimensie binnen Apenzaken. Zijn scherpe oog voor detail en verhaal resulteert in doeltreffende filmproducties.

Steffi van Wasen
Filmmaker in wording

Steffi de jongste apenkop van de familie brengt met haar onuitputbare enthousiasme een frisse wind binnen Apenzaken.