fbpx
Kevin Harkema
Camera | Animatie | Concept
Kevin zorgt voor ongekende creativiteit en elke dag een vrolijke noot in Apenzaken. Zijn liefde voor het filmvak resulteert in prachtige plaatjes en wilde ideeën.
Peter Groot
Concept | Regie | Montage
Peter geeft met zijn communicatie ervaring een extra dimensie binnen Apenzaken. Zijn scherpe oog voor detail en verhaal resulteert in doeltreffende filmproducties.
Auke de vries
Camera
Auke is de cameraspecialist binnen Apenzaken. Met zijn bachelor of arts in film production, zorgt hij voor mooie composities en sterke verhalen.
Manon Prins
Illustratie | Concept | Vormgeving
Manon heeft de unieke gave om in korte tijd illustraties en vormgeving te realiseren die zowel past bij het verhaal, als ook bij de opdrachtgever.
Joep Groot
Lieve lobbes

Deze hond is geen aap, maar wel erg lief. 

Kort kennismaken?

Benieuwd hoe we het op beeld doen? Hieronder stellen we ons even kort voor.

Een stukje historie

Studio Apenzaken is in 2013 opgericht door drie jonge filmmakers uit Groningen. Sinds jaar en dag zijn Kevin Harkema en Peter Groot bezig met het maken van audiovisuele producten. In 2008 bundelden zij al eerder hun krachten in de studentenonderneming: Blik Media. Na het afronden van hun HBO opleiding in media en communicatie werd het tijd voor Studio Apenzaken.

Peter instrueert de acteur over hoe hij in de volgende opname de typmachine moet bedienen

ONZE MISSIE

 

Met Studio Apenzaken willen de apekoppen vooruitstrevende filmproducties produceren, met hier en daar een ondeugend Apenzaken karakter. Ze combineren de kennis vanuit hun opleiding met de passie voor film en animatie. Je bent dan ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een film of animatie die niet alleen visueel klopt, maar ook een sterke boodschap heeft.

Call Now Button