fbpx

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

 

bedrijfsvideo | corporate film | promotiefilm

Een bedrijfsfilm laten maken? Dat is voor ons een tweede natuur! Met een professionele bedrijfsfilm geven wij jouw doelgroep een exclusief kijkje op de werkvloer. Ons doel is om een blijvende indruk achter te laten van jouw bedrijf, zowel online als offline! Bekijk snel de mogelijkheden van een bedrijfsfilm laten maken bij Studio Apenzaken!

voorbeelden van bedrijfvideo’s

Hoe alle eindeloze mogelijkheden van bedrijfsvideo’s er uit zien kun je hieronder bekijken. Wij zijn gevestigd in Groningen, maar hebben al apenzaken gedaan met diverse gemeentes, provincies, overheidsinstanties en het bedrijfsleven door heel Nederland. Laat jij ook jouw film maken door Studio Apenzaken? 

HULLEMAN TRUCKS | FILM GECOMBINEERD MET 2D EN 3D ANIMATIE
LIFELINES | voor meer gezonde jaren
JC ELECTRONICS | CORPORATE FILM

De mogelijkheden van een bedrijfsfilm

De mogelijkheden van een bedrijfsfilm laten maken bij Studio Apenzaken zijn eindeloos. Of je nu een professionele bedrijfsvideo wilt, een serieuze corporate film of een korte, sprekende promotiefilm met animaties en voice-over. Er zijn tal van mogelijkheden!

Als je besluit om een bedrijfsvideo te laten maken door onze professionals, gaan we samen in gesprek om een gevoel bij de organisatie te krijgen. Door middel van een brainstormsessie komen we dan tot creatieve ideeën. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van het doel van de film. Wil je een sfeerimpressie geven of juist een bepaalde boodschap overbrengen met een sterke filmcampagne.

 

Video is een perfect medium om de kijker te overtuigen en enthousiasmeren. Wat het doel ook is, wij denken met je mee in het gehele proces van de videoproductie! Hierbij bestaan de mogelijkheden voor:

 

filmen met een drone | voice-over | toevoegen van animaties | gebruik van acteurs | gecomponeerde muziek

Wij maken films op basis van jouw bedrijf

Het leuke is dat ieder klant met een andere vraag komt en wij samen met het bedrijf de vertaalslag maken van wensen en behoeftes. Dit doen wij altijd in een persoonlijke kennismaking waarin we samen brainstormen over mogelijkheden en het concept.

Een leuk voorbeeld hiervan is Kijlstra personenvervoer. Zij wilden een bedrijfsfilm laten maken om de kwaliteiten van het familiebedrijf te laten zien waar “extra de standaard is”. Deze wensen hebben wij uitgewerkt in een script en storyboard.

De oplossing werd een bedrijfsvideo met input van medewerkers en inwoners om de belangrijkste speerpunten van Kijlstra te benadrukken. Daarbij zijn er korte bedrijfsfilmpjes gemaakt ter gebruik van social media campagnes.

Bekijk het project

Zo ontstaat een professionele bedrijfsvideo

De mogelijkheden voor een professionele bedrijfsvideo laten maken door Studio Apenzaken zijn eindeloos. Toch werken wij altijd met een aantal vaste onderdelen om onze kwaliteit te waarborgen. Houd rekening met een gemiddelde productietijd van 4 tot 8 weken na het indienen van jouw aanvraag.

Na de kennismaken en brainstormsessie maken wij altijd een offerte voor de bedrijfsfilm op maat. Hierin werken we de bijbehorende kosten en planning van de video uit. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten!

Als je akkoord gaat met dit concept, denken we alles verder uit in een script en storyboard. Hierbij worden alle scenes van de film uitgeschreven en worden belangrijke scenes visueel gemaakt. Hierdoor komt de video van jouw bedrijf al echt tot leven.

Opname en productie van de film

Nadat we jouw wensen hebben uitgewerkt in het script, en jij hierover 100% tevreden bent, gaan we verder met de filmproductie. Ons team komt langs om het verhaal van jouw bedrijf tot in de puntjes te filmen. Vervolgens monteren we beeld en geluid aan de hand van het script tot één geheel.

Een belangrijk onderdeel van de productie en nabewerking is sound design. Hierbij kunnen we werken met muziek, een voice-over of andere geluidseffecten om de boodschap tot zijn recht te laten komen. De bedrijfsfilm kan ingesproken worden door een stemacteur, maar in sommige gevallen kan jijzelf of een collega dit ook doen!

Als de gehele film klaar is, leveren we deze in verschillende formaten af, inclusief ondertiteling. Daarnaast kunnen we je helpen bij het (online) plaatsen van de film en deze te verspreiden onder jouw doelgroep. Dit kan via diverse kanalen. Van begin tot eind kunnen we jou hierbij helpen!

WERKWIJZE STAP VOOR STAP

We doorlopen onderstaande stappen tijdens het maken van een bedrijfsfilm. De gemiddelde doorlooptijd voor een filmpje is 4 tot 8 weken, maar sneller kan natuurlijk ook! 

TELEFONISCHE AANVRAAG

Door de aanvraag telefonisch in te dienen kunnen we snel schakelen. Via mail kan uiteraard ook. 

INTAKE OP LOCATIE

Een Apekop komt langs om jouw bedrijf te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Na een brainstormsessie werken we een concept uit met bijbehorende prijs en planning.

SCRIPT & STORYBOARD

We werken het concept uit in een script en tekenen belangrijke scenes uit in een storyboard. 

OPNAMES

Een team van Apekoppen komt filmen. We leggen het verhaal tot in perfectie vast. 

MONTAGE

Aan de hand van het script monteren we de film samen met het geluid en animaties tot een geheel.

SOUND DESIGN

Sound design is een belangrijk onderdeel van de film. We werken zowel met rechtenvrije muziek en gecomponeerde muziek.

ANIMATIE EN KLEURBEWERKING

We ondersteunen veel videos vaak met 2d en/of 3d animaties en passen uiteindelijk over de gehele montage een kleurbewerking toe.

AFLEVERING

De film is klaar! We helpen je bij het (online) plaatsen en leveren in verschillende formaten af.

VERSPREIDING

De film is af, maar hoe bereik je je doelgroep? Via welke kanalen en zijn er speciale eisen of wensen? Van het begin tot het eind denken we mee in dit proces.

Kevin kijkt naar de reeds gemaakte opname
Een drone die net de lucht in stijgt
Een acteur wordt in de visagie klaar gemaakt voor de opname

Gemiddelde kosten van een bedrijfsfilm laten maken

Door de talloze mogelijkheden en het maatwerk dat komt kijken bij het maken van een bedrijfsvideo, is het lastig om vooraf te stellen wat de kosten zijn. Toch houden we van heldere en transparante communicatie. Daarom hieronder een indicatie voor een complete bedrijfsfilm:

  • Kosten indicatie tussen de €3.500 en €10.000
  • Gemiddelde productietijd van 4 tot 8 weken
  • Film van 60 tot 120 seconden

Wat een bedrijfsfilm laten maken zal kosten hangt onder andere af van de mogelijkheden en gekozen materialen. Zo kunnen we filmen met drones, ultra-HD, animatie, acteurs, voice-overs of gecomponeerde muziek. Wij regelen alles van A tot Z en laten ons nooit beperken door techniek.

ULTRA HD | DRONES | ACTEURS | GECOMPONEERDE MUZIEK | VOICE-OVER

Waarom een bedrijfsvideo bij Studio Apenzaken

 

Wij maken niet alleen een video voor  jouw bedrijf, we ontzorgen ook in het volledige proces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Wat jouw wensen ook zijn, wij maken het meer dan mogelijk en leveren films af waar we samen trots op zijn. Kies daarom voor Studio Apenzaken voor een bedrijfsfilm laten maken!

FULL SERVICE | MOOIE PLAATJES GOEDE COMMUNICATIE | APENCREW MET PLEZIER IN HUN WERK

De twee Apekoppen kijken tevreden het reeds opgenomen materiaal terug
De Apekoppen hebben plezier in de studio
Kevin filmt met de Canon C200
Peter Studio Apenzaken

“Ik zorg samen met jou dat we het beste resultaat behalen met jouw bedrijfsfilm.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    WIJ DOEN APENZAKEN MET…

    Call Now Button