fbpx

VIDEOPRODUCTIE ASSEN

Videoproductie Assen – als producent van bedrijfsfilms en video’s bieden wij creatieve oplossingen aan bedrijven in Assen en omgeving. Wij hebben ons breed gespecialiseerd en maken bedrijfs-, promotie-, en informatievideo’s, maar ook 2D en 3D animaties. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, onze apenkoppen voorzien je graag van een gedegen advies, waarna de videoproductie van gaat; in Assen of op de gewenste locatie!

Videoproductie Assen – diverse creatieve oplossingen

Door de jaren heen hebben wij videoproducties verzorgd voor uiteenlopende partijen in Assen en omgeving. Wij doen apenzaken met zowel grote bedrijven als overheidsinstanties, die ons voor onze unieke en doeltreffende films en animaties inschakelen. Wat diensten betreft produceren wij onder meer bedrijfsvideo’s, animaties, promotiefilms, informatiefilms, commercials en filmportretten.

Naast eenmalige videoproducties, verzorgen wij regelmatig filmcampagnes in regio Assen. Hierbij leggen we de nadruk op de beleving van de doelgroep en het uitlichten van specifieke kenmerken. Voor vragen kun je ons altijd telefonisch bereiken. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is overigens ook mogelijk!

Referentie video’s 

GB | BEURSILM
QPS | WERVINGSFILM
BAM | WERVINGSFILM

“Studio Apenzaken is in staat om complexe problemen of projecten met aansprekend beeldmateriaal in een klap begrijpelijk te maken. De samenwerking is prettig, er is een mooie wisselwerking tussen professionaliteit en creativiteit.”

P. de boer Gemeente Amsterdam

P. DE BOER

Strategisch adviseur afvalketen

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

Apenzaken met logo's

PRODUCTIE VAN JOUW VIDEO IN 3 STAPPEN

Aangezien bedrijven uit Assen en omgeving ons vaker de vraag hebben gesteld hoe het produceren van een video in zijn werk gaat, lichten we dit graag kort toe. Onderstaande stappen vinden plaats nadat we jouw wensen op papier hebben gezet en er tevens duidelijke afspraken zijn gemaakt.

PRE-PRODUCTIE

De eerste stap in het video- productieproces is de pre-productie. We starten met een brainstormsessie, waarin jouw wensen en doelen worden omgezet naar een pakkend ontwerp en boodschap. Het resultaat hiervan is het concept en eventueel een storyboard.

VIDEOPRODUCTIE

Vervolgens starten we met de videoproductie. Video’s kunnen opgenomen worden op jouw bedrijf in Assen, maar ook op een gewenste locatie door heel Nederland. Als het om een animatie gaat, verzorgen wij de illustraties en het animeren daarvan.

POST-PRODUCTIE

De laatste stap is de post-productie. We monteren de video of animatie, nemen de voice-over op, passen een kleurbewerking toe en zorgen voor een goede geluidsnabewerking. Als we de film of animatie afleveren bespreken we hoe je deze het beste kan plaatsen.

Videoproductie Assen
Video produceren in Assen
Professionele video productie in Assen door Studio Apenzaken

Veelgestelde vragen over videoproducties

Het kan natuurlijk zo zijn dat tijdens het lezen wat vragen naar boven zijn gekomen. Vandaar dat we hieronder antwoord geven op alle veelgestelde vragen over videoproducties:

Wat is jullie servicegebied?

Naast onze klanten in Assen hebben wij partijen door heel Nederland van professionele films en animaties voorzien. Wij werken landelijk en komen graag bij jou op de koffie.

Hoeveel kost het om jullie in te schakelen voor een videoproductie?

Het is lastig om een kostenindicatie te geven, omdat de prijs afhangt van jouw wensen. Wél kunnen we een gemiddelde prijsrange geven. Voor een bedrijfsvideo is dit €2.000 tot €10.000. Voor een animatie betaal je gemiddeld tussen de €3.000 en €7.500.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een videoproductie?

Hoelang het duurt om een video te produceren is vooral afhankelijk van het type video. De doorlooptijd van animaties is 3-6 weken. Voor bedrijfsfilms is dit 4-8 weken. Verder kunnen extra vereisten het productieproces enigszins verlengen. Mocht het sneller moeten, dan kan dit vaak in overleg!

Hoelang duurt een video?

Ook hier maken we een onderscheid tussen bedrijfsfilms en animaties. Animaties zijn vaak wat korter en duren tussen de 30 en 90 seconden. De gemiddelde lengte van onze bedrijfsvideo’s zit tussen 60 en 120 seconden. Dit is afhankelijk van het platform waarop je het wilt gebruiken.

Werken jullie met externe partijen?

Videoproducties regelen wij van A tot Z. We werken met verschillende freelancers, passend bij de opdracht. Ook zijn wij in staat om je van een gedegen communicatieadvies te voorzien, dat vaak voor de productie plaatsvindt. In enkele gevallen schakelen we hier een externe partij voor in.

Wil je iets toevoegen aan je film? Bijvoorbeeld een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie. Kijk dan eens naar een op maat gemaakte productie.

Professionele videoproductie in Assen

 

Ben je erover uit en wil je ons inschakelen voor een film of animatie op maat? Wij gaan graag met je in gesprek. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Heb je nog een brandende vraag, die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Schroom dan niet om te bellen. Graag staan wij je te woord en beantwoorden we jouw vragen, zodat je goed geïnformeerd bent, voordat je besluit om ons in te schakelen voor je videoproductie in Assen.

SCHERPE PRIJS | MOOIE PLAATJES ÉN COMMUNICATIEF STERK | APENCREW MET VEEL LOL IN HUN WERK

Videoproductiebedrijf Assen opnames
Videos op maat geproduceerd door Studio Apenzaken
Spoorwegmuseum productie Studio Apenzaken
Peter Studio Apenzaken

“Samen iets moois maken en lekker ontspannen voor de camera staan, dat is waar wij goed in zijn.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    Call Now Button