fbpx

VIDEOPRODUCTIE EMMEN

Videoproductie Emmen – wij hebben veel ervaring met het produceren van uiteenlopende typen films en animaties voor zowel grote bedrijven als overheidsinstanties. In Emmen en omgeving hebben wij door de jaren heen meerdere bedrijfs-, informatie- en promotievideo’s geheel naar wens afgeleverd. Ook als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van animaties, ben je bij ons aan het juiste adres. Graag gaan we met je in gesprek en verzorgen we jouw videoproductie in Emmen!

Specialist in videoproducties in Emmen

Als ervaren videoproducent creëren wij doeltreffende films en animaties in Emmen en omgeving, die gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. Neem bijvoorbeeld bedrijfsfilms, waarmee de kijker een exclusief kijkje krijgt achter de schermen. Prachtige beelden in combinatie met een sterk verhaal, die samen een blijvende indruk bij de kijker achterlaten.

Bovendien produceren wij regelmatig animaties, waarmee complexe problemen en processen met aansprekend beeldmateriaal in één klap begrijpelijk worden gemaakt. Ook zijn wij je creatieve partner op het gebied van promotiefilms, informatiefilms, commercials en filmportretten in Emmen en omgeving. Neem gerust telefonisch contact op met ons videoproductiebedrijf om de mogelijkheden te bespreken!

Referentie video’s 

GB | SOCIAL MEDIA FILMS
QPS | WERVINGSFILM
FNV | PENSIOENFILM

“Studio Apenzaken is in staat om complexe problemen of projecten met aansprekend beeldmateriaal in een klap begrijpelijk te maken. De samenwerking is prettig, er is een mooie wisselwerking tussen professionaliteit en creativiteit.”

P. de boer Gemeente Amsterdam

P. DE BOER

Strategisch adviseur afvalketen

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

Apenzaken met logo's

VIDEOPRODUCTIE IN 3 STAPPEN

Ons video-productieproces verloopt in 3 stappen, die hieronder benoemd worden. Het maakt niet uit of de werkzaamheden plaatsvinden in Emmen, of bij ons in de studio, het traject start altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en het maken van duidelijke afspraken.

PRE-PRODUCTIE

Voordat wij een video kunnen produceren vindt een brainstormsessie plaats. Jouw wensen en doelen worden hierin meegenomen. Het doel is om beide om te zetten naar een pakkend onderwerp en een doeltreffende boodschap. Dit noemen we een storyboard.

VIDEOPRODUCTIE

Tijd voor opnames, die zowel bij jou in Emmen, als op gewenste locatie door heel Nederland kunnen plaatsvinden. In geval van animaties creëren wij de tekeningen en zorgen wij tevens dat alles geanimeerd wordt.

POST-PRODUCTIE

De laatste stap in het video-productieproces, waarin de audio wordt geoptimaliseerd, de voice-over wordt gemaakt en extra effecten eventueel worden toegevoegd.

Videoproductie Emmen
Video laten produceren in Emmen
Professionele videoproductie in Emmen

VIDEOPRODUCENT EMMEN – VEELGESTELDE VRAGEN

De kans is groot dat al je vragen over videoproductie hieronder worden beantwoord. Mocht dat niet het geval zijn, kan je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Hoeveel kost het om een video of animatie te laten maken?

Aangezien het altijd om maatwerk gaat, is het lastig om een gerichte kostenindicatie te geven. Wél kunnen we een onderscheid maken tussen video’s en animaties en een prijsrange geven voor beide. Ons videoproductie-team inschakelen voor een bedrijfsvideo kost tussen de €3.500 en €10.000. Voor een animatie betaal je €3.000 tot €7.500.

Werken jullie landelijk?

Naast de videoproducties in Emmen verzorgen wij creatieve trajecten door heel Nederland. Graag komen we bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hoelang duurt de gemiddelde video?

Bedrijfsfilms duren vaak wat langer dan animaties. Gemiddeld duurt een bedrijfsvideo namelijk 60 tot 120 seconden, terwijl je voor een doeltreffende animatie maar 30 tot 90 seconden nodig hebt.

Hoelang duurt een videoproductie?

Ook hier wordt een onderscheid gemaakt tussen bedrijfsfilms en animatie. De doorlooptijd van bedrijfsfilm is vaak 4 tot 8 weken. Een animatie is daarentegen binnen 3 tot 6 weken geheel naar wens afgerond.

Verzorgen jullie alles intern?

Wij hebben specialisten in huis die het video-productieproces van A tot Z verzorgen. Ook adviseren wij je graag over zaken die na de post-productie volgen. Als wij het gevoel hebben dat een externe partij jou beter kan helpen met het laatstgenoemde, dan zijn we daar graag transparant over.

Wil je iets toevoegen aan je film? Bijvoorbeeld een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie. Kijk dan eens naar een op maat gemaakte productie.

STUDIO APENZAKEN – DOELTREFFENDE VIDEO’S EN ANIMATIES IN EMMEN

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Graag komen wij bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en je van advies te voorzien. Jouw wensen en behoeften worden spoedig in kaart gebracht, de videoproductie kan van start!

Mocht je nog een vraag hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Graag beantwoorden wij al je vragen en voorzien wij je van een gedegen advies, voordat je ons inschakelt voor je videoproductie in Emmen.

SCHERPE PRIJS | MOOIE PLAATJES ÉN COMMUNICATIEF STERK | APENCREW MET VEEL LOL IN HUN WERK

Brandweer BTS videoproductie in Emmen door Studio Apenzaken
Maatwerk video geproduceerd in Emmen voor BTS
Opnames voor bedrijfsfilm in Emmen
Peter Studio Apenzaken

“Samen iets moois maken en lekker ontspannen voor de camera staan, dat is waar wij goed in zijn.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    Call Now Button