fbpx

VIDEOPRODUCTIE FRIESLAND

Videoproductie Friesland – ben je op zoek naar een ervaren team, dat gespecialiseerd is in unieke, doeltreffende films en animaties? Wij hebben door heel Friesland uiteenlopende video’s geproduceerd, voor zowel grote bedrijven als overheidsinstanties. Een krachtig verhaal, in combinatie met de mooiste beelden. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm een blijvende indruk achterlaat.
Ook produceren wij promotie- en informatievideo’s, maar ook 2D en 3D animaties. Benieuwd naar onze werkwijze? Graag plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek in en verzorgen we jouw videoproductie in Friesland.

Doeltreffende videoproducties Friesland

Als ervaren videoproductiebedrijf weten wij als geen ander hoe we een boodschap moeten overbrengen. Middels een goed verhaal, haarfijn geluid en de mooiste beelden sturen wij de emotie en aandacht van de kijker. Doeltreffende films en animaties is wat u van ons mag verwachten.

Wij hebben door heel Friesland talloze videoproducties geheel naar wens afgerond. Naast films en animaties denken wij graag met je mee op het gebied van marketing. Film is als marketingmiddel uitermate geschikt voor het positioneren van jouw bedrijf, of het onder de aandacht brengen van een nieuw product. Tevens maken wij regelmatig informatievideo’s voor intern gebruik, waarin vraagstukken, workflows en complexe situaties worden uitgelicht.

Referentie video’s 

GB | SOCIAL MEDIA FILMS
QPS | WERVINGSFILM
FNV | PENSIOENFILM

“Studio Apenzaken is in staat om complexe problemen of projecten met aansprekend beeldmateriaal in een klap begrijpelijk te maken. De samenwerking is prettig, er is een mooie wisselwerking tussen professionaliteit en creativiteit.”

P. de boer Gemeente Amsterdam

P. DE BOER

Strategisch adviseur afvalketen

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

Apenzaken met logo's

VIDEO IN 3 STAPPEN GEPRODUCEERD IN FRIESLAND

Als je ons inschakelt voor het produceren van een video of animatie in Friesland, starten wij met het maken van duidelijke afspraken en het in kaart brengen van jouw wensen. Vervolgens gaat het video-productieproces van start, dat grofweg bestaat uit onderstaande 3 stappen:

PRE-PRODUCTIE

Het start natuurlijk allemaal met een brainstormsessie, waarin jouw wensen en doelen wordt meegenomen. De vertaalslag wordt gemaakt van ideeën naar onderwerp en boodschap.

VIDEOPRODUCTIE

De tweede stap betreft de video-opnames. Qua locatie kan dit in jouw pand in Friesland, bij ons in de studio, maar ook op gewenste locatie door heel Nederland. Wanneer u ons inschakelt voor animatie verzorgen wij zowel de tekeningen als het animeren.

POST-PRODUCTIE

De laatste stap is het editen. Wij maken de voice-over, creëren eventueel extra effecten en optimaliseren de audio.

Videoproductie Friesland
Video laten produceren in Friesland
Ervaren videoproducent Friesland

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen over onze diensten? Veelgestelde vragen over onze video’s en animaties worden hieronder beantwoord. Voor hele specifieke vragen kan je ons gerust telefonisch bereiken.

Hoeveel betaal je voor een video of animatie?

Het geven van een prijsindicatie is lastig, omdat de prijs afhangt van verschillende factoren. Wél kunnen we een prijsrange geven voor onze video’s en animaties. Een animatie laten produceren kost bij ons tussen de €3.000 en €7.500. Voor een bedrijfsvideo betaal je tussen de €3.500 en €10.000.

Werken jullie alleen in provincie Friesland?

Naast onze videoproductie-projecten in Friesland, bedienen wij klanten door heel Nederland. Graag komen we bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hoelang duurt het om een video te maken?

De doorlooptijd van onze video’s varieert. Zo hebben we 3-6 weken nodig voor het creëren van animaties. Voor bedrijfsfilms geldt een langere doorlooptijd: 4-8 weken.

Hoelang duurt een film of animatie?

Animaties zijn vaak wat korter. Vandaar dat de duur varieert tussen de 30 en 90 seconden. Voor het overdragen van een boodschap met een bedrijfsfilm hebben we wat meer tijd nodig. Vandaar dat onze bedrijfsvideo’s een lengte hebben tussen de 60 en 12- seconden.

Gebruiken jullie externe partijen?

Het produceren van video’s doen wij uiteraard zelf. De marketing verzorgen wij doorgaans ook intern. Als wij het gevoel hebben dat een externe partij jou beter van dienst kan zijn, zijn we daar graag eerlijk over.

Wil je iets toevoegen aan je film? Bijvoorbeeld een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie. Kijk dan eens naar een op maat gemaakte productie.

ERVAREN VIDEOPRODUCENT IN FRIESLAND – STUDIO APENZAKEN

 

Ben je overtuigd en wil je meer informatie ontvangen over onze videoproducties? Graag gaan we met je in gesprek en luisteren we naar je wensen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of bel ons voor een vrijblijvend advies!

Mocht je nog vragen hebben over video’s of animaties, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan je graag te woord en informeren je over onze videoproducties in Friesland.

SCHERPE PRIJS | MOOIE PLAATJES ÉN COMMUNICATIEF STERK | APENCREW MET VEEL LOL IN HUN WERK

Bedrijfsfilm laten produceren door Studio Apenzaken
Videoproductie Friesland MNN
Hulleman Trucks Corporate bedrijfsfilm door Studio Apenzaken in Friesland
Peter Studio Apenzaken

“Samen iets moois maken en lekker ontspannen voor de camera staan, dat is waar wij goed in zijn.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    Call Now Button