fbpx

VIDEOPRODUCTIE HEERENVEEN

Wil je een videoproductie in Heerenveen laten maken? Wij van Studio Apenzaken hebben veel ervaring met het maken van unieke video’s. Van overheidsinstanties tot bedrijfsleven en van grote ondernemingen tot eenmanszaken: wij produceren films voor iedereen. Met een goed script, krachtige beelden, en de juiste muziek zorgen wij voor een verhaal dat raakt. We produceren niet alleen video’s, maar ook animaties, commercials en informatiefilms. Heb je een heel ander idee? Wij staan overal voor open! Je bij ons dus aan het juiste adres voor elk type videoproductie in Heerenveen.

Videoproductie Heerenveen: altijd het beste resultaat

Bij jouw videoproductie in Heerenveen gaan wij altijd voor het beste resultaat. Heerenveen is de sportstad van Nederland, precies de reden waarom onze apenkoppen zich zo thuis voelen in deze stad.

Recht op je doel af, doorzetten en altijd gaan voor het beste resultaat; deze sportmentaliteit past ook bij ons.

Referentie video’s 

GB | BEURSILM
QPS | WERVINGSFILM
BAM | WERVINGSFILM

“Studio Apenzaken is in staat om complexe problemen of projecten met aansprekend beeldmateriaal in een klap begrijpelijk te maken. De samenwerking is prettig, er is een mooie wisselwerking tussen professionaliteit en creativiteit.”

P. de boer Gemeente Amsterdam

P. DE BOER

Strategisch adviseur afvalketen

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

Apenzaken met logo's

WIJ PRODUCEREN JOUW VIDEO IN 3 STAPPEN

Je kunt een filmproductie inzetten voor allerlei doelen, bijvoorbeeld als promotiemiddel voor je bedrijf in Heerenveen en omgeving. Met een goede filmproductie kun je laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Wij zorgen ervoor dat je onderneming altijd krachtig en overtuigend wordt neergezet. Ook voor animaties bij ons aan het juiste adres. Dit is de perfecte manier om een ingewikkeld proces of een moeilijke boodschap op een begrijpelijke manier over te brengen. In alle gevallen wordt het onderstaande traject doorlopen.

PRE-PRODUCTIE

Het videoproductie-traject start met de pre-productie, waarin er een brainstormsessie wordt gehouden. Jouw wensen en doelen worden moeiteloos omgezet naar een pakkend ontwerp en boodschap. Zo komt het concept en eventueel de storyboard tot stand.

VIDEOPRODUCTIE

De tweede stap is de videoproductie, die zowel in Heerenveen als op elke gewenste locatie in Nederland kan plaatsvinden. Als het om een animatie gaat, verzorgen we de illustraties en het animeren daarvan.

POST-PRODUCTIE

De post-productie is de laatste stap. Onze specialisten nemen onder meer de voice-over op, monteren de video of animatie en verzorgen de geluidsnabewerking. Tot slot voorzien we je van een gedegen advies over het plaatsen van de video of animatie.

Videoproductie Heerenveen
Ervaren videoproducent in Heerenveen
Studio Apenzaken verzorgt videoproducties in Heerenveen en omgeving

Veelgestelde vragen over videoproducties

Het kan natuurlijk zo zijn dat tijdens het lezen wat vragen naar boven zijn gekomen. Vandaar dat we hieronder antwoord geven op alle veelgestelde vragen over videoproducties:

Wat is jullie servicegebied?

Wij hebben uiteenlopende films en animaties geproduceerd voor partijen uit Heerenveen en omgeving. Studio Apenzaken werkt landelijk en komt graag bij je langs op de koffie.

Hoeveel kost het om jullie in te schakelen voor een videoproductie?

Hoeveel het kost om ons in te schakelen voor een filmproductie hangt af van meerdere factoren. Vandaar dat het lastig om een prijsindicatie te geven. Een prijsrange geven voor onze twee belangrijkste diensten is wél mogelijk. Voor een animatie betaal je gemiddeld tussen de €3.000 en €7.500, terwijl je voor een bedrijfsfilm tussen vanaf €2.000 tot €10.000 betaalt.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een videoproductie?

De doorlooptijden verschillen per dienst. Zo duurt het 3-6 weken om een animatie van begin tot eind af te ronden. De doorlooptijd van een bedrijfsfilm bedraagt echter 4-8 weken. Extra eisen kunnen tot gevolg hebben dat het productieproces enigszins wordt verlengd. Is het van belang dat het traject sneller wordt uitgevoerd? Dan kan dat vaak in overleg.

Hoelang duurt een video?

Animaties duren vaak korter dan bedrijfsfilms. De duur van onze animaties bedraagt tussen de 30 en 90 seconden. De lengte van onze bedrijfsfilms bedraagt gemiddeld tussen de 60 en 120 seconden. Dit is grotendeels afhankelijk van het platform waarop je de video wilt delen.

Werken jullie met externe partijen?

Wij verzorgen het videoproductieproces intern van begin tot eind. Passende freelancers worden ingeschakeld, om de opdracht geheel naar klanttevredenheid af te ronden. Tevens zijn wij in staat om je van een gedegen advies te voorzien inzake marketing, die vaak voor de productie plaatsvindt. In enkele gevallen wordt hier een externe partij voor ingeschakeld.

Wil je iets toevoegen aan je film? Bijvoorbeeld een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie. Kijk dan eens naar een op maat gemaakte productie.

Ondersteuning van begin tot eind bij jouw videoproductie Heerenveen

 

Wij ondersteunen je van begin tot eind met jouw videoproductie. We beginnen altijd met het bespreken van je wensen. Heb je al een tof concept uitgewerkt? Dan gieten wij dit voor je in een script en maken we een uitgebreid storyboard. Hierna komen onze filmmakers langs om alles perfect vast te leggen. Eenmaal in de studio gaan we aan de slag met het monteren van de beelden. Dit is ook het moment om alle extra’s toe te voegen, zoals logo’s, eventuele effecten en muziek.

Wil je graag een goede productie, maar heb je nog niet goed voor ogen hoe dit eruit zou kunnen zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs, dan zetten wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Wat je verzoek ook is, wij helpen je graag om je videoproductie in Heerenveen tot een succes te maken.

SCHERPE PRIJS | MOOIE PLAATJES ÉN COMMUNICATIEF STERK | APENCREW MET VEEL LOL IN HUN WERK

Film geproduceerd door Studio Apenzaken
Opnames videoproductie in Heerenveen
Studio Apenzaken specialist in films en animaties
Peter Studio Apenzaken

“Samen iets moois maken en lekker ontspannen voor de camera staan, dat is waar wij goed in zijn.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    Call Now Button