fbpx

VIDEOPRODUCTIE LEEUWARDEN

Zoek jij een bedrijf voor jouw videoproductie in Leeuwarden? Studio Apenzaken verzorgt al jaren videoproducties voor bedrijven en overheidsinstanties door heel het land. Studio Apenzaken is dus jouw videobedrijf voor een videoproductie in Leeuwarden!

Alles is mogelijk bij een videoproductie Leeuwarden

Wij creëren allerlei typen videoproducties in Leeuwarden en omgeving. Door krachtige beelden te combineren met een goed script en passende muziek zorgen wij ervoor dat jouw video een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in bedrijfsfilms, maar je kunt bij ons ook terecht voor animaties. Daarnaast maken wij ook vaak commercials, filmcampagnes, informatiefilms en andere videoproducties in Leeuwarden.

Referentie video’s 

GB | BEURSILM
QPS | WERVINGSFILM
BAM | WERVINGSFILM

“Studio Apenzaken is in staat om complexe problemen of projecten met aansprekend beeldmateriaal in een klap begrijpelijk te maken. De samenwerking is prettig, er is een mooie wisselwerking tussen professionaliteit en creativiteit.”

P. de boer Gemeente Amsterdam

P. DE BOER

Strategisch adviseur afvalketen

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

WIJ DOEN APENZAKEN MET…

Apenzaken met logo's

IN DRIE STAPPEN NAAR EEN VIDEOPRODUCTIE

Wij helpen je van begin tot eind met jouw videoproductie in Leeuwarden. Hierbij nemen we uiteraard ook alle details mee, zoals bepaald kleurgebruik of het toevoegen van slogans of logo’s. Grofweg verloopt het produceren van een video in drie stappen.

PRE-PRODUCTIE

Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van je doelen: wat wil je graag bereiken met je video? Wil je bijvoorbeeld mensen informeren, activeren, amuseren, overtuigen of misschien wel een combinatie hiervan? Als het doel van je video duidelijk is, vertalen wij jouw verhaal in een script en storyboard.

VIDEOPRODUCTIE

Vervolgens komen wij langs op locatie om alles vast te leggen. Deze opnames kunnen plaatsvinden waar jij wilt: in Leeuwarden of ergens anders in het land! Als je voor een animatievideo kiest, is dit het moment waarop wij de studio induiken om de tekeningen te maken en alles te animeren.

POST-PRODUCTIE

Als laatste gaan wij de studio in om de montage te maken. Tijdens het monteren voegen we ook alle extra’s toe, zoals effecten en muziek. We leveren de complete filmproductie op in verschillende formaten en als je wilt helpen we zelfs bij het plaatsen op bijvoorbeeld socialemediakanalen of je website.

Videoproductie Leeuwarden
Professionele videoproducties in Leeuwarden
Ervaren videoproductie bedrijf in Leeuwarden

Veel gestelde vragen over een videoproductie in Leeuwarden

Wil je meer weten over onze videoproducties? Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je specifiekere vragen die hier niet tussen staan? Neem dan gerust telefonisch contact op!

Wat kost een videoproductie?

Naast onze klanten in Assen hebben wij partijen door heel Nederland van professionele films en animaties voorzien. Wij werken landelijk en komen graag bij jou op de koffie.

Werken jullie alleen in Leeuwarden?

Wij hebben uiteenlopende videoproducties gemaakt in Leeuwarden en omgeving. Zo produceren we niet alleen ‘gewone’ video’s, maar ook filmcampagnes, commercials, animaties en nog veel meer. We werken landelijk, dus waar je ook bent: wij komen graag bij je langs!

Hoe lang is een gemiddelde video meestal?

De gemiddelde lengte van een bedrijfsvideo is tussen 60 en 120 seconden, afhankelijk van het platform waarop je het wilt gebruiken. Met deze lengte heb je genoeg ruimte om het verhaal van je onderneming te vertellen. Hierbij kun je denken aan iets interessants of unieks over de missie en visie van je onderneming, je medewerkers, het productieproces of een ander bijzonder aspect van je bedrijf.

Met een animatievideo kun je een lastig proces of moeilijk verhaal begrijpelijk en eenvoudig samenvatten. Het is hierbij wel belangrijk dat je animatievideo niet te lang duurt. Daarom duren deze tussen de 30 en 90 seconden. Wij maken compacte, creatieve en originele animaties die naadloos aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Hoe lang duurt het om een videoproductie te maken?

De gemiddelde doorlooptijd van een animatievideo is 3-6 weken. Bij bedrijfsfilms is dit 4-8 weken. Als je extra wensen hebt, kan het duren dat het productieproces daardoor iets langer duurt. Heb je een spoedklus? Dan kan het vaak sneller. In overleg is veel mogelijk!

Hebben jullie zelf alle kennis in huis?

Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind intern. Mocht je specifieke verzoeken hebben, dan kan het zijn dat wij passende freelancers inschakelen. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw video helemaal naar wens kunnen maken. Daarnaast kunnen we jou voorzien van een goed marketingadvies. In enkele gevallen schakelen wij hier een externe partij voor in. In alle gevallen werken wij samen met betrouwbare specialisten, waardoor jouw productie in goede handen is.

Wil je iets toevoegen aan je productie, zoals een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie? Misschien is een op maat gemaakte film dan wat voor jou.

Wil je iets toevoegen aan je film? Bijvoorbeeld een brainstormsessie, script, storyboard, voice-over, droneshots of animatie. Kijk dan eens naar een op maat gemaakte productie.

Neem contact op voor jouw videoproductie in Leeuwarden

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard mag je ook altijd bij ons langskomen. Wij verwelkomen je graag met een kop koffie in onze apenkooi, zodat we alle opties kunnen doornemen. Heb je al een duidelijk concept voor een video voor ogen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw filmproductie in Leeuwarden.

SCHERPE PRIJS | MOOIE PLAATJES ÉN COMMUNICATIEF STERK | APENCREW MET VEEL LOL IN HUN WERK

Studio Apenzaken verzorgt videoproductie in Leeuwarden
Videoproductie voor FNV door Studio Apenzaken
Produceren van animatievideo in Leeuwarden
Peter Studio Apenzaken

“Samen iets moois maken en lekker ontspannen voor de camera staan, dat is waar wij goed in zijn.” 

PETER GROOT | 050 211 24 75 

VIDEO CONSULTANT | REGISSEUR

Bel mij terug verzoek

Wil je meer informatie of heb je vragen? We bellen je graag even terug.
    Call Now Button